In mijn eerste blogpost geef ik jullie graag wat meer informatie over het ontstaan van n2coaching en wat ik jou kan aanbieden. 

Mijn verhaal

De afgelopen 15 jaar heb ik verschillende sales functies uitgeoefend: van Shop Manager, Sales Representative tot Field Sales Manager. 

In deze functies heb ik successen gekend, maar ook uitdagingen. Het had voor mij een grote meerwaarde geweest om op die moeilijke momenten een externe coach/klankbord aan mijn zijde te hebben. Dit om me te begeleiden in mijn persoonlijke groei.  

Als Field Sales Manager heb ik spontaan een coachende rol op mij genomen om de high potentials in mijn sales team bij hun eerste sales job te begeleiden. Het was fijn om de positieve impact van coaching zelf te ervaren en hen te zien groeien in hun eerste sales job. Dit gaf me heel veel energie. Daar is het zaadje van n2coaching ontstaan.

Mijn why

Om ervoor te zorgen dat leiders en professionals de nodige ondersteuning bekomen, ben ik n2coaching opgestart. Het is mijn bedoeling om een extern klankbord te zijn voor leergierige en open-minded leiders die zichzelf ten volle willen ontwikkelen en ook in de spiegel durven kijken om bepaalde uitdagingen aan te pakken. 

Wat kan ik jou bieden

 

Door mijn jarenlange sales ervaring, zowel in een uitvoerende als leidinggevende functie, begrijp ik heel goed welke uitdagingen er op je pad kunnen komen. Vanuit mijn eigen ervaringen kan ik jou op weg helpen. 

Mijn programma’s zijn een combinatie van coaching, mentoring en training in de vorm van snackable learning content.  

De persoonlijkheidstesten waar ik mee werk zijn DISC en het Enneagram. Ze geven je inzichten waar je je niet altijd bewust van bent. 

Verder zet ik graag de natuur in om jou tot rust te brengen en je nieuwe inzichten te laten ontdekken.  Met n2coaching help ik jou als leider om je persoonlijke uitdagingen aan te pakken en je vooropgesteld doel te bereiken. Mijn aanpak bestaat uit een mix van individuele coaching, mentoring en snackable learning content.