Visie

Persoonlijke groei is een basisrecht voor iedereen. In een ideale wereld heeft elke persoon toegang tot coaching of mentoring om zich volledig te ontwikkelen. Deze investering in mensen resulteert in meer motivatie en geluk, wat leidt tot grotere betrokkenheid. Dit positieve gedrag vertaalt zich naar tevreden klanten, verbeterde verkoopresultaten en groei voor bedrijven.

Het streven naar persoonlijke ontwikkeling als een basisrecht voor iedereen vormt een essentieel onderdeel van duurzame ontwikkelingsdoelen, met name binnen de VN Sustainable Development Goals (SDG’s). N2coaching draagt bij aan deze doelen, vooral aan SDG 3: Goede gezondheid en welzijn, SDG 4: Kwaliteitsonderwijs en SDG 5: Gendergelijkheid.

Waarden

Respect

Respect is waardering voor anderen, ongeacht verschillen.

Eerlijkheid

Eerlijkheid is oprecht zijn en de waarheid spreken.

Authenticiteit

Authenticiteit betekent trouw blijven aan jezelf en eerlijk handelen.

Creativiteit

Creativiteit is het vermogen om innovatieve oplossingen te vinden.

Schoonheid

Schoonheid is het streven naar esthetiek, inspiratie en waardering.

Vrijheid

Vrijheid is het vermogen om zonder beperkingen keuzes te maken en jezelf te uiten.

Groei

Groei is de voortdurende zelfontwikkeling op meerdere vlakken.

Persoonlijk Verhaal

In mijn loopbaan heb ik verschillende salesfuncties bekleed, van operationele salesrollen tot leidinggevende posities, allemaal binnen de mode- en cosmeticasector. Al 18 jaar ben ik actief in sales. Sales en leiderschap zijn twee thema’s die me enorm interesseren.

Als Sales Manager binnen een internationaal cosmetica bedrijf heb ik veel geleerd. Het was een waardevolle ervaring om een sales team aan te sturen. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de verkoopdoelstellingen, de ontwikkeling van je team, het inwerken van nieuwe verkopers, het behouden van de cohesie binnen je team, het aanscherpen van je leiderschapsvaardigheden, en meer.

Als leider heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om jezelf goed te kennen voordat je anderen kunt leiden. Persoonlijk leiderschap is de eerste stap naar succesvol leiderschap. Reflecteren over je sterke punten, uitdagingen, motivaties en patronen werkt het beste met de begeleiding van een coach.

Eerlijk gezegd had ik niet altijd de kans om een externe coach in te schakelen, wat mijn groei als persoon en leider vertraagde. Tijdens mijn sales carrière ontstond het idee voor n2coaching. Ik voelde dat er meer kon worden gedaan om salesmensen en leidinggevenden te ondersteunen in hun persoonlijke groei.

Ik begrijp goed hoe eenzaam je je soms kunt voelen, hoe overweldigend de verantwoordelijkheden kunnen zijn, hoe uitdagend beslissingen nemen kan zijn, en meer. Leiderschap wordt vaak onderschat. Een extern en objectief klankbord biedt de mogelijkheid om vertrouwelijk en in een veilige omgeving je uitdagingen te bespreken en aan te pakken. Wees niet bang om hulp te vragen en je kwetsbaar op te stellen. Dit kan een grote impact hebben op jou en je organisatie, en het verschil maken tussen goed en uitmuntend leiderschap


Partners