In mijn loopbaan heb ik verschillende sales functies uitgeoefend, van uitvoerende sales functies naar leidinggevende functies en dit in de mode- en cosmetica sector. Ik ben reeds 18 jaar actief in de verkoop. Sales en leiderschap zijn twee thema’s die me enorm boeien. 

In mijn rol als Sales Manager binnen een internationaal cosmetica bedrijf, heb ik veel geleerd. Het is een mooie kans geweest om te ervaren wat het inhoudt om een sales team aan te sturen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoopsobjectieven, voor de ontwikkeling van je teamleden, voor de onboarding van nieuwe sales mensen, voor de cohesie in je team, voor de ontwikkeling van je leiderschapsvaardigheden, enz.

Als leider heb ik ondervonden hoe belangrijk het is om jezelf goed te kennen. Dan pas kun je een team onder je vleugels nemen. Persoonlijk leiderschap is de eerste stap om een succesvolle leider te worden. Reflecteren over je sterktes, je uitdagingen, je drijfveren, je patronen doe je het beste met een coach.

Om eerlijk te zijn, ik had niet steeds de mogelijkheid om beroep te doen op een externe coach. Dit vertraagde mijn groei als persoon/leider. Doorheen mijn sales carrière is het zaadje van n2coaching geplant. Ik had het gevoel dat er meer kon gedaan worden om sales mensen en leidinggevenden te ondersteunen in hun groei.  

Ik begrijp dus heel goed dat je je soms eenzaam voelt, dat je overweldigd wordt door de vele verantwoordelijkheden die op jouw schouders rusten, dat je geconfronteerd wordt met bepaalde uitdagingen, dat je soms moeilijke beslissingen moet nemen, enz.  Leiderschap wordt vaak onderschat.

Een extern en objectief klankbord zorgt ervoor dat je je sales en leiderschapsuitdagingen in vertrouwen en in een veilige omgeving kunt bespreken en aanpakken. Wees niet bang om hulp te vragen en je kwetsbaar op te stellen. Het kan een grote impact hebben op jezelf en je organisatie. En het verschil maken tussen goed leiderschap en uitstekend leiderschap.

Mijn visie

Persoonlijke ontwikkeling zie ik als een basisrecht voor iedereen.

In een ideale wereld heeft elke persoon de mogelijkheid om zich ten volle te ontwikkelen en kan hij/zij hiervoor beroep doen op een coach/mentor die hem/haar hiermee helpt.

Doordat je in mensen investeert, voelen ze zich gemotiveerd en gelukkig waardoor ze een grotere betrokkenheid tonen. Dit positief gedrag zorgt voor meer tevreden klanten, betere verkoopsresultaten en meer groei voor het bedrijf.

Waarden van waaruit ik leef

Vrijheid

De mogelijkheid hebben om die keuzes te maken die goed voelen voor jou als persoon, zonder invloeden van buitenaf.

Schoonheid

Het ervaren en genieten van innerlijke en uiterlijke schoonheid leidt tot geluk.

Eerlijkheid

Open en eerlijke communicatie tussen personen leidt tot goede samenwerkingen.

Respect

Op een respectvolle manier met elkaar omgaan waarbij de andere persoon in zijn waarde wordt gelaten.

Creativiteit

Het vermogen om iets nieuws en origineels te ontwikkelen om daarmee problemen op te lossen.

Verbinding

Onstaat als mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen in een relatie.

Groei

Jezelf blijven ontwikkelen om een betere versie van jezelf te worden.

Authenticiteit

Trouw blijven aan je eigen persoonlijkheid en handelen vanuit jouw drijfveren.

Onze partners

Onze klanten