Als leidinggevende binnen een internationaal cosmetica bedrijf, had ik de kans om een sales team te leiden. Dit was een heel leerrijke ervaring omdat je de kans hebt om jezelf maar ook anderen te ontwikkelen.

Als leider heb ik ondervonden hoe belangrijk het is om jezelf goed te kennen. Dan pas kun je een team onder je vleugels nemen. Persoonlijk leiderschap is de eerste stap om een succesvolle leider te worden. Reflecteren over je sterktes en je uitdagingen doe je niet alleen, maar met een coach. 

Om eerlijk te zijn, ik had niet steeds de mogelijkheid om beroep te doen op een coach. Dit vertraagde mijn groei als persoon/leider. Door deze ervaring is het zaadje van n2coaching geplant. Ik wil leiders bijstaan als coach/mentor in hun persoonlijke ontwikkeling.

Door mijn jarenlange ervaring binnen een multinational begrijp ik goed in welke context jij als leider werkt, hoe jij je soms voelt, welke leiderschapsuitdagingen jij mee zit, enz.  Een team aansturen wordt vaak onderschat. Een extern en objectief klankbord zorgt ervoor dat je je uitdagingen in vertrouwen kunt bespreken en aanpakken. Zo sta je er niet alleen voor en groei je veel sneller in je rol als leider.  

 

Mijn visie

Persoonlijke ontwikkeling zie ik als een basisrecht voor iedereen.

In een ideale wereld heeft elke persoon de mogelijkheid om zich ten volle te ontwikkelen en kan hij/zij hiervoor beroep doen op een coach/mentor die hem/haar hiermee helpt.

Doordat je in mensen investeert, voelen ze zich gemotiveerd en gelukkig waardoor ze een grotere betrokkenheid tonen. Dit positief gedrag zorgt voor meer tevreden klanten, betere verkoopsresultaten en meer groei voor het bedrijf.

Waarden van waaruit ik leef

Vrijheid

De mogelijkheid hebben om die keuzes te maken die goed voelen voor jou als persoon, zonder invloeden van buitenaf.

Schoonheid

Het ervaren en genieten van innerlijke en uiterlijke schoonheid leidt tot geluk.

Eerlijkheid

Open en eerlijke communicatie tussen personen leidt tot goede samenwerkingen.

Respect

Op een respectvolle manier met elkaar omgaan waarbij de andere persoon in zijn waarde wordt gelaten.

Creativiteit

Het vermogen om iets nieuws en origineels te ontwikkelen om daarmee problemen op te lossen.

Verbinding

Onstaat als mensen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelen in een relatie.

Groei

Jezelf blijven ontwikkelen om een betere versie van jezelf te worden.

Authenticiteit

Trouw blijven aan je eigen persoonlijkheid en handelen vanuit jouw drijfveren.

Onze partners

Onze klanten