Mijn Verhaal

De laatste 15 jaar heb ik verschillende sales functies uitgeoefend: Shop Manager, Sales Representative tot Field Sales Manager. 

Wat ik vastgesteld heb, is dat bedrijven weinig tot geen aandacht besteden aan het aanbieden van een externe coach/mentor die de sales professional in staat stelt om te groeien. Dit terwijl een investering in de persoonlijke ontwikkeling van een Sales Professional heel veel op levert: gemotiveerde en gelukkige sales mensen blijven in uw onderneming aan de slag en zorgen voor meer tevreden klanten en betere verkoopresultaten met meer groei als gevolg. 

Als Field Sales Manager heb ik het verschil gemaakt door een coachende rol op te nemen voor de pas afgestudeerde high potentials in mijn sales team. Het was fijn om de positieve impact van coaching zelf te ervaren en hen te zien groeien in hun eerste sales job om zo door te stromen naar het hoofdkantoor voor een andere sales job. Dit gaf me heel veel energie.

Waarom als sales professional voor mij kiezen

Door mijn jarenlange sales ervaring en dit zowel in een uitvoerende als leidinggevende functie binnen een multinational begrijp ik heel goed in welke context je werkt en met welke sales en leiderschaps uitdagingen ik jou kan helpen.

Mijn programma’s zijn een combinatie van coaching EN mentoring EN snackable content, op maat van de coachingdoelstelling van de Sales Professional.  

Het DISC rapport geeft je meer informatie over je communciatiestijl en door het Enneagram kom je jouw drijfveren, patronen, angsten, triggers, conflictstijl en interactiestijl te weten en de impact hiervan op klanten/teamleden. Alles start met persoonlijk leiderschap. 

Verder zet ik graag de natuur in om jou tot rust te brengen en om jou tot nieuwe verhelderende inzichten te laten komen.

Waarden van waaruit ik leef

Vrijheid

Elke persoon moet de mogelijkheid hebben om keuzes te maken die goed voelen, zonder invloeden van buitenaf.

Schoonheid

Elke persoon mag inneriljke en uiterlijke schoonheid ervaren. Dit leidt tot emotioneel welzijn.

Respect

Elke persoon is waardevol en verdient het om met respect behandeld te worden.

Creativiteit

Elke persoon heeft het potentieel in zich om iets nieuws te scheppen en nieuwe oplossingen voor zijn/haar probleem te vinden.

Persoonlijke Ontwikkeling

Elke persoon kan zichzelf ontwikkelen en de beste versie van zichzelf worden als hij/zij dit echt wil.

Authenticiteit

Elke persoon mag zich laten zien wie hij/zij echt is en hoeft geen masker op te zetten uit angst.

Persoonlijke ontwikkeling
voor iedereen

Persoonlijke ontwikkeling zie ik als een basisrecht voor iedereen. 

In een ideale wereld heeft elke persoon de mogelijkheid om zich ten volle te ontwikkelen en kan hij/zij hiervoor beroep doen op een coach/mentor  die hem/haar hiermee helpt. 

Dit heeft een positief effect op de motivatie, het mentaal welzijn en de gezondheid van elke persoon, wat leidt tot een betere samenleving.